Omfangsdræn eller ny Kloak?

Som husejer er det dit ansvar, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt. Her står vi som autoriseret kloakfirma klar med vores ekspertise.
Vi tilbyder en skræddersyet serviceaftale, der passer til dit behov. En fast serviceaftale er den sikreste måde at undgå dyre skader på afløb, kloakledninger, brønde og renseanlæg.
Opdager du en skade på kloaknettet, er vi altid parat til at udføre kloakarbejde, så du undgår, at skaderne fører til f.eks. rotteproblemer, fugt- og lugtgener og oversvømmelser.
I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker: Hold dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan stoppe afløbssystemet. Rens jævnligt tagrender for blade og rengør jævnligt gulvafløbene grundigt.


Fugt eller vand i kælderen?
Vi kommer ud i tilfælde af fugt eller vand i kælderen. Vi vurderer skaden og arbejdes omfang, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Herefter sørger vi for af udbedring af skaderne på fundament og sokkel samt etablering af omfangdræn.
Som autoriseret kloakmester i Greve udfører vi flere typer kloakarbejde:

  • Nyetablering af kloaksystemer
  • Renovering af gl. kloaksystemer
  • Brud- og rotteskader
  • Etablering af omfangsdræn
  • Eftersyn med trykspuling

Vi står klar til af hjælpe med dit projekt, intet er for stort eller småt for JKS Anlæg A/S